Kompaktní Peugeot Bipper rozšiřuje nabídku (NOVINKA)

Novinky
06.05.2008

F T G

Kompaktní Peugeot Bipper rozšiřuje nabídku (NOVINKA)

Od letošního března si mohou podnikatelé a další zájemci pořídit novinku značky Peugeot, model Bipper. O tom, že se jedná o vůz skutečně po všech stránkách důmyslně řešený jsme měli možnost se přesvědčit při zkušebních jízdách ještě před zahájeném vlastního prodeje.

 

Pro potenciální zákazníky je tentokrát připraven zajímavý, všestranně propracovaný a dobře ovladatelný vůz, který najde různorodé využití především v městském provozu při rozvážkách zboží nebo poskytování řady profesionálních služeb.

Peugeot Bipper s užitečnou hmotností nákladu až 610 kg zaujme zejména svojí kompaktností. Celková délka 3,86 m, šířka 1,68 m a výška se střešními lyžinami 1,78 m ho prakticky nijak neomezuje při pohybu v přeplněných ulicích, jízdě v podzemních garážích nebo skladech. Vynikající je i hodnota obvodového průměru otáčení 10,2 metrů.

Interiér nákladního prostoru nabízí objem 2,5 m2, užitečná délka podlahy je 1,50 m, max. vnitřní výška 1,18 m a šířka mezi podběhy kol 1,05 m. V případě potřeby lze tento základní objem zvětšit o prostor spolujezdce a tím se prodlouží užitečná délka až k palubní desce na 2,49 m a zvětší se nákladových prostor na velmi zajímavých 2,8 m2.

Všechny modely jsou vybaveny variabilní bezpečnostní přepážkou za předními sedadly. Nový Peugeot Bipper se bude prodávat s benzinových motorem 1.4 o výkonu 54 kW při 5200 ot/min. nebo dieselovým motorem 1.4 HDI o výkonu 50 kW s točivým momentem 160 Nm při 1750 ot/min.

V obou případech ve spojení s manuální pětistupňovou převodovkou MA. Dynamika obou motorů je přizpůsobena především městskému provozu, úspornosti a dosažení velmi příznivých ekologických parametrů.

Součástí základní výbavy je ABS, centrální panel s úložnými prostory, airbag řidiče, zatmavená skla, posilovač řízení a čtrnáctipalcová kola. Na přání lze vůz dovybavit celou řadou prvků, které zvyšují užitné vlastnosti, komfort a bezpečnost jízdy. Uživatele zejména zaujme nabídka tří paketů Plus, Komfort a Stavba.

Paket Plus je především zaměřen na elektrické ovládací prvky oken, zrcátek, centrální zamykání nebo v neposlední řadě dálkové ovládání.Paket Komfort zahrnuje prvky zvyšující pohodlí řidiče a vytvoření příznivých podmínek pro jeho práci.

Z provozního hlediska asi nejžádanější bude paket Stavba, který zahrnuje zvýšené pérování, ochranné prvky karosérie, patnáctipalcové pneumatiky, bezpečnostní kryty motoru a nárazníku, zástěrky kol nebo omyvatelnou podlahu v kabině.

Společnost Peugeot také stále vylepšuje servisní činnost s ohledem na provozní náklady, prodlužuje servisní intervaly a vytváří předpoklady pro dlouhodobé bezproblémové využívání užitkových vozů této značky.

Právě v tomto směru je nabídka až čtyřletých garancí pro nový model Bipper více než zajímavá. Na závěr důležitá informace pro potenciální zákazníky: cena benzinové verze 1.4 (75k) bez DPH je 284 100 Kč, dieselové varianty 1.4 HDI (68k) 324 100 Kč.Skutečně akční nabídkou v době zahájení prodeje bude Peugeot Bipper 1.4 PROFI při využití Peugeot Leasingu pouze za 199 500 Kč bez DPH!

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Autoinzerce:
Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -