Jak správně vybrat elektrony a zimní pneu?

Články
19.11.2006

F T G

Jak správně vybrat elektrony a zimní pneu?

Rádi bychom Vám představili jednoho z největších internetových prodejců litých kol, pneumatik a jejich příslušenství pro všechny typy automobilů, firmu DMCompany s.r.o., která provozuje Vám již možná dobře známý internetový obchod, který najdete na dvou adresách: www.elektrony.cz a www.pneu.cz

Rádi bychom Vám představili jednoho z největších internetových prodejců litých kol, pneumatik a jejich příslušenství pro všechny typy automobilů, firmu DMCompany s.r.o., která provozuje Vám již možná dobře známý internetový obchod, který najdete na dvou adresách: www.elektrony.cz a www.pneu.cz

V poslední době u DMCompany s.r.o. proběhla velká rekonstrukce internetového obchodu www.elektrony.cz , který oproti starší verzi přináší mnoho nových funkcí. Velmi těžko by jste u české nebo zahraniční konkurence hledali tak dobře propracovaný a přehledný internetový obchod. Nejnovější chloubou obchodu www.elektrony.cz je vlastní řešení konfigurátoru, který snadno umožní na Vámi zvolený typ vozu elektronicky „namontovat“ Vámi zvolený elektron a zhodnotit, jak bude vozu slušet.

V obchodu www.elektrony.cz se můžete pohybovat zcela intuitivně. Ihned poté, co zadáte výrobce Vašeho vozu do konfigurátoru a vyberete typ Vašeho vozu, můžete využít množství nabízených funkcí. Posuďte sami.

Výběr elektronů a pneumatik podle velikosti a ceny je samozřejmostí, zcela nové je například filtrování elektronů podle navazujících parametrů. Nově jsou v obchodě nastaveny další důležité parametry. Z nich vybíráme například:

- Elektrony, které je možné použít bez úprav blatníků. Zavedení tohoto parametru si vynutilo to, že se na DMCompany, s.r.o. obrací stále více zákazníků, kteří si u běžných prodejců zakoupili elektrony a ty jim na jejich auto nejdou namontovat bez úpravy vozu, nebo že při zatížení automobilu dochází k dotyku kol o blatníky. Proto byl vytvořen tento speciální filtr. Zákazník již nemusí zjišťovat a složitě zkoumat, zda ten či onen elektron půjde na jeho auto bez problémů. Systém, zavedený na www.elektrony.cz u firmy DMCompany. s.r.o. doporučí nejlepší variantu pro požadovaný vůz.

- Elektrony, vhodné pro zimu. Kupujete elektrony pro zimní provoz? Pak tato funkce je přesně pro Vás. Zvolte tuto možnost a vybírejte z elektronů, které jsou doporučeny jak pro zimní, tak pro letní provoz.

- Elektrony pro zvolenou šířku disku. Můžete si vybrat elektrony i podle tohoto parametru.

- Výběr elektronů podle designu. Chcete elektrony pětipaprskové, vícepaprskové, chromové či elektrony s límcem? Není nutno se probírat nabídkou stovek elektronů a hledat v nich Vašeho favorita. Filtrujte elektrony podle designu a vyzkoušejte v konfigurátoru na www.elektrony.cz , které elektrony se budou pro Váš vůz nejlépe hodit.

- Akční nabídka elektronů a výprodej elektronů za super ceny. Chcete ušetřit a koupit opravdu výhodně? Pak tato možnost je přesně to pravé pro Vás!

To vše je sice hezké, řeknete si, ale to nejdůležitější je cena. Výběr podle ceny je ale na www.elektrony.cz naprostou samozřejmostí. Mnoho konkurenčních firem inzeruje, že jejich ceny elektronů jsou nejlepší. Ale snadno si vyzkoušíte, že na www.elektrony.cz najdete to nejlepší pro Vás. Ceny jsou nejnižší na trhu a lepší by jste těžko hledali. Vyzkoušejte si to sami.

Nejlevnější elektrony koupíte na www.elektrony.cz již za 1815,- Kč a z nepřeberného množství pneumatik si snadno vyberete ty nejlepší! Všechny ceny jsou samozřejmě s DPH a pokud je to nutné, k elektronům dostanete veškeré nutné příslušenství včetně nových šroubů.

Nakonec ještě příjemné překvapení. Myslíte si, že budete muset určitě připlatit za dopravu, jak jste zvyklí z jiných obchodů? Omyl! Doprava po celé ČR je www.elektrony.cz samozřejmě zdarma!

Tím nejsou možnosti výběru na www.elektrony.cz ani zdaleka vyčerpány. Objevování nových možností při nákupu elektronů a pneumatik necháme na Vás. Firma DMCompany s.r.o. dělá vše pro to, aby zákazníci dostali tu nejlepší možnou péči, kterou zákazníci dokážou také ocenit. A proto se na www.elektrony.cz vracejí a doporučují tenhle web svým známým.

DMCompany, s.r.o. i přesto stále pracuje na vylepšování své nabídky. Dozvěděli jsme se, že na webu www.elektrony.cz právě probíhá průběžně doplňování fotografií nových typů automobilů do konfigurátoru. Takže, není-li Váš typ vozu zatím ještě v nabídce, bude tam jistě doplněn co nejdříve.

Přejeme Vám mnoho příjemně probdělých nocí při výběru nových elektronů a pneumatik pro Váš vůz na www.elektrony.cz!

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -