Super slevy, výhodné financování a poslední příležitost koupit naftový Peugeot 5008: taková je letošní akce „7 dní Peugeot“

Články
11.10.2024

F T G

Super slevy, výhodné financování a poslední příležitost koupit naftový Peugeot 5008: taková je letošní akce „7 dní Peugeot“

Nejdůležitější marketingovou akci roku si nikdo nechce nechat ujít. Ani dealeři ani zákazníci. Dealeři Peugeotu se po letech, kdy jejich sklady zely prázdnotou, konečně pořádně předzásobili. Šanci nakopnout před koncem roku prodeje a vylepšit si tak letošní prodejní skóre je třeba maximálně využít. Na zákazníky tak v akci „7 dní Peugeot“, která proběhne od 14. do 20. října, čeká bohatý výběr nových vozů za skvělé ceny. Navíc mohou využít příležitosti koupě, která už se zřejmě nebude nikdy opakovat.

„Pokud si chce klient pořídit sedmimístné SUV s dieselovým motorem, akce ‚7 dní Peugeot‘ je dost možná jedinou a poslední příležitostí na trhu. Navíc je z čeho vybírat, protože naši koncesionáři se patřičně předzásobili. Odcházející Peugeot 5008 se tak rozloučí ve velkém stylu. Jeho nástupce, u kterého jsme od října otevřeli objednávky, už stejně jako drtivá většina naší modelové řady naftový pohon nenabídne. Jedinými čistě osobními modely, které si diesel ponechají i budoucnu, jsou tak Peugeot 308 a 308 SW. Ty jsme do akce ‚7 dní Peugeot‘ také zařadili, takže klienti mohou vybírat jak ze skladových zásob, tak i zadávat objednávky do výroby,“ říká Filip Lapka, ředitel prodejů značky Peugeot v ČR.

Mimořádně atraktivní ceny dostanou během sedmi akčních dnů takřka všechny modely osobní řady Peugeot. Zejména se jedná o hatchback Peugeot 208 za 379 000 Kč či dlouhodobě neprodávanější model značky Peugeot v ČR, městské SUV 2008 s cenovkou od 478 000 Kč. Velkým lákadlem bude nepochybně i rodinné SUV Peugeot 5008. Prostorný sedmimístný model 5008 je se svými třemi zadními sedadly ISOFIX a s dieselovým motorem jednoznačně ojedinělým exemplářem v rámci celého trhu. Klienti mohou tento vůz v akci „7 dní Peugeot“ pořídit za bezkonkurenčních 709 000 Kč.

Za akční cenu lze koupit také hatchback Peugeot 308, a to od 529 000 Kč. Verze kombi má cenovku vyšší o 16 tisíc korun. Dynamický fastback Peugeot 408 se bude prodávat za 665 000 Kč a oblíbený Peugeot Rifter s homologací N1 za 533 000 Kč.

„Akční ceny jsme tentokrát doplnili i velmi výhodným financováním,“ říká Filip Lapka, a dodává: „Nabízíme 0% úrok či speciální úvěr ‚7 dní Peugeot‘, u kterého si klient může zvolit, jak dlouho bude splácet. Úrok je přitom 2,9 %.“

Souběžně a akcí „7 dní Peugeot“ proběhne i akce „7 dní Peugeot Professional“. Ta je určena firemním klientům, kteří mohou objednávat či vybírat z rozsáhlé skladové nabídky zahrnující lehké užitkové vozy Peugeot Boxer, Expert a Partner s kompletním servisem a prodlouženou zárukou na 4 roky. Ke čtyřem rokům bez starostí získají navíc i sadu zimních pneumatik zdarma. Vozy přitom mohou financovat úvěrem s nulovým navýšením.

Akční nabídky „7 dní Peugeot“ a „7 dní Peugeot Professional“ proběhnou od 14. do 20. října 2024 v celé koncesionářské síti Peugeot.

Fotogalerie

Autoinzerce:
Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -
  • https://zahranicnecasino.com -