S Volvem na golf...

Outdoor
06.05.2008

F T G

S Volvem na golf...

Stále rostoucí popularita golfu v naší zemi se projevila připojením České republiky k jednomu z největších současných amatérských šampionátů na světě, sérii Volvo Masters Amateur. Na 75 000 hráčů z více než 20 zemí se v rámci Volvo Masters Amateur od jara do podzimu účastnilo kvalifikačních klání na národní úrovni...

 

Na 75 000 hráčů z více než 20 zemí se v rámci Volvo Masters Amateur od jara do podzimu účastnilo kvalifikačních klání na národní úrovni, aby vykrystalizovali účastníci říjnového světového finále, jež se uskuteční ve Španělsku.

Velké finále Volvo Masters Amateur World Final 2005 se odehraje ve slavném klubu La Quinta Golf&Country v termínu 24.-30. října.

Ačkoli na vítěze nečeká šek s šestimístnou cifrou, čest moci se účastnit finále Volvo Masters Amateur, potažmo v něm triumfovat, bude pro každého golfového nadšence jistě nezapomenutelný zážitek.

Zvláště, připomeneme-li pikantní detail, že ve stejném termínu se v nedalekém klubu Club de Golf Valderrama bude konat turnaj série Volvo Masters, kde se představí šedesátka elitních golfistů, kteří si to na greenu rozdají o 4 miliony na prize money a také o jeden z nejprestižnějších titulů.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -