Alfa Romeo Junior – nejmenší alfa má styl!

Novinky
16.09.2024

F T G

Alfa Romeo Junior – nejmenší alfa má styl!

Alfa Romeo přiváží na český trh nejmenší model Junior. Ten přichází ve dvou variantách pohonu. Provedení Ibrida je vybaveno mild-hybridním systémem a Elettrica pak plně elektrickým pohonem. Elektrická verze se nabízí buď v základním provedení s výkonem 156 k a dojezdem až 410 km a sportovnější model Veloce s výkonem 280 k, který nese v sobě sportovní DNA značky Alfa Romeo.

Originál v každém detailu

Design s typickými prvky Alfa Romeo okamžitě zaujme, protože Alfa Romeo cílí na řidiče, kteří hledají nejen dopravní prostředek, ale také emoce. Alfa Romeo kombinuje atraktivní design s jedinečným historickým dědictvím, což z ní dělá ztělesnění italského stylu. Karosérie novinky je 4,17 m dlouhá, 1,78 m široká a její výška činí 1,5 m. Jeho kompaktní rozměry a vyvážené proporce přinášejí moderní a zároveň tradiční italský design, který je charakteristický pro Centro Stile Alfa Romeo.

Uvnitř vozu najdete ryzí sportovní styl, s důrazem na každý detail a použití kvalitních materiálů. Ovládací prvky jsou snadno dosažitelné a kompaktní volant padne velmi dobře do ruky. Tvar palubní desky podtrhuje spojení mezi řidičem a vozem a vyzývá k řízení. Před řidičem se nachází 10,25" barevný digitální přístrojový štít, který zobrazuje informace o vozidle a nastavení systémů. Středová konzole je orientována k řidiči a obsahuje 10,25" dotykový displej s intuitivním ovládáním, který lze přizpůsobit podobně jako na mobilním telefonu.

Cenová nabídka, výbavové verze a záruka

Model Junior Ibrida je dostupný ve dvou výbavových verzích – Junior a Speciale. Cena mild-hybridní varianty začíná na 649 000 Kč včetně DPH. Výbavová verze Junior obsahuje mimo jiné Full-LED světlomety, digitální 10,25“ přístrojový štít Cannocchiale, adaptivní tempomat a 17” kola z lehkých slitin. Verze Speciale nabízí navíc prvky jako červenou linku Diabolik na spodní části karoserie, infotainment Alfa Connect s navigací a 18“ kola z lehkých slitin.

Verze Elettrica je nabízena ve třech variantách: Junior, Speciale a Veloce 280. Cena plně elektrické verze s výkonem 156 k začíná na 899 000 Kč včetně DPH. Základní výbava obsahuje Full-LED světlomety, Infotainment Alfa Connect s 10,25“ displejem a 18“ kola Aero z lehkých slitin. Verze Speciale navíc přináší další prvky komfortu a stylu, jako jsou vyhřívaná sedadla a autonomní řízení 2. úrovně. Vrcholná verze Veloce 280, která stojí od 1 219 000 Kč, nabízí sportovnější prvky jako červeně lakované brzdové třmeny a 20“ kola z lehkých slitin.

Alfa Romeo na nejmenší model poskytuje standardní dvouletou záruku a navíc dodatečné 3 roky smluvní záruky (do 100 000 km) Maximum Care. Vysokonapěťová trakční baterie má záruku 8 let nebo 160 000 km. Během základní dvouleté záruky není omezen počet najetých kilometrů a je k dispozici 24hodinová asistenční služba v celé Evropě. Podrobnější informace o zárukách lze získat u autorizovaných prodejců Alfa Romeo.

Tým AUTOiNDEX.cz

 

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -
  • https://zahranicnecasino.com -