Aktuální nabídka pro zimu - pneumatika Goodyear UltraGrip 7

Články
24.12.2008

F T G

Aktuální nabídka pro zimu - pneumatika Goodyear UltraGrip 7

Proměnlivé středoevropské zimní podmínky silničního provozu vyžadují od majitelů motorových vozidel dobrou přípravu. Podstatný vliv na bezpečnou a spolehlivou jízdu mají především kvalitní pneumatiky s dostatečně vysokým vzorkem dezénu.

Právě pro náročné zimní období připravil renomovaný výrobce Goodyear novou zimní pneumatiku s názvem UltraGrip 7 se třemi novými technologiemi pro lepší ovladatelnost na nestabilním povrchu.

Díky použití nových výrobních materiálů a postupů při zpracování polymerů si Ultra Grip 7 zachovává i za nízkých teplot vysokou elasticitu a poskytuje lepší ovládání nejen na ledu nebo souvislé vrstvě ujetého sněhu, ale také v měkkém a rozbředlém sněhu nebo na mokré vozovce.

Na přesném řízení v obtížných provozních podmínkách se výrazně podílí vysoký počet lamel a trojrozměrné uzamykatelné bloky pravidelně rozmístěné po celém obvodu pláště.

Stejně významné jsou dvojité V – drážky pro spolehlivé záběrové vlastnosti, bezpečné ovládání vozu v extremních situacích nebo odolnost vůči aquaplaningu na vodních kalužích nebo ve sněhové břečce.

Nové pneumatiky s označením Goodyear Ultr Grip 7 se nabízí ve dvaceti rozměrech pro ráfky od 13 do 16 palců, v rychlostních kategoriích T a H (190 a 210 km/h). Právě tato nabídka vyhovuje většině automobilů střední a vyšší třídy.

Tým AUTOiNDEX.cz

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -