Moto S+P nabízí kvalitu

Články
24.12.2008

F T G

Moto S+P nabízí kvalitu

Mezi příznivci jedné stopy si postupně získala velmi dobré jméno společnost Moto S+ P. Tato firma se především zaměřuje na dovoz kvalitního příslušenství, doplňků a výbavy pro majitele a uživatele motocyklů prakticky všech kategorií a značek. Hovoříme o tom se spolumajitelem firmy, Ing. Martinem Léblem:

Začali jsme již na začátku devadesátých let v pražských Radlicích. Naše velkoobchodní nabídka se postupně zaměřila na několik renomovaných výrobců jako Givi, Caberg, Allegri Cesare nebo známého výrobce motocyklů značky MZ.

Dnes sídlíme dvacet minut od Prahy ve Zdicích u Berouna v těsné blízkosti plzeňské dálnice D5, kde máme vzorkovou prodejnu přístupnou všem zájemcům o naši nabídku. Navíc se zde i pohodlně zaparkuje, což v Praze je stále větší problém.

Pod značkou Givi si motorkář především představí vzhledově atraktivní kufry….

Ano, jedná se skutečně o nejširší sortiment kufrů všech velikostí a provedení na našem trhu. Dnes jsme schopni vyhovět prakticky všem požadavkům zákazníků. Převážnou většinu sortimentu máme na skladě k okamžitému odběru. Jednou z předností těchto výrobků je například důmyslný systém uzamykání, který lze sjednotit na jednotný zámek pro upevnění a uzamčení prakticky až tří kufrů na motocyklu. Jejich cenové relace se pohybují od 1490 do 7500 korun.

Značka Givi však také představuje atraktivní nosiče a rámy různých tvarů a provedení, plexiskla na naháče nebo specifické plexi do kapotáží silničních motocyklů nebo pro chopery.

Úplnou novinkou od letošního července budou integrální přilby Givi splňující náročné požadavky na bezpečnost a komfort použití. Navíc budou mít standardní pětiletou zárukou na plexisklo. Budeme je nabízet ve dvou typových řadách různého barevného provedení a pochopitelně ve všech velikostech. Příznivou zprávou je jistě i to, že v relaci s vlastním provedením a kvalitou počítáme s velmi příznivou cenou.

Co dalšího je v nabídce společnosti Moto S + P?

Trvalý zájem je například o odklápěcí přilby Caberg, které v současnosti patří k nejžádanějším na našem trhu. Například model Justissimo je vybaven sluneční clonou, kterou lze ovládat přímo za jízdy.

Značka Allegri Cesare představuje komplexní sortiment brzdových koncovek a hadic, které umožňují variabilní řešení úprav různých typů a provedení motocyklů včetně přestaveb choperů.

Hadice dodáváme v metráži nebo v určených homologovaných délkách, koncovky jsou v provedení od přímých až do 90 stupňů. Tato kompletní nabídka také zahrnuje šrouby a redukce, opět v provedení niklovaná mosaz nebo dural.

Jak je to vlastně dnes s dovozem motocyklů MZ ?

Motocykly a díly MZ dovážíme již 13 let. V minulých letech jsme především dováželi

náhradní díly na tyto dvoudobé motocykly, dříve u nás značně rozšířené. Přes širokou škálu zcela nových modelů tohoto znovuzrozeného výrobce se ale zatím na českém trhu motocyklům MZ příliš nedaří.

I přes jejich nesporně vysokou kvalitu se bohužel v současnosti nedaří cenou a image značky konkurovat současné japonské nabídce. Přitom podle mého názoru se ve třídě 125 ccm jedná o mimořádně zdařilý motor vlastní konstrukce (čtyřtakt, čtyřventil, vodou chlazený jednoválec, výkon 15 koní).

Zajímavý je také řadový dvouválec jednolitrového objemu s kazetovou převodovkou v provedení cestovní MZ 1000 S nebo naked MZ 1000 SF.

Na závěr, kam se má případný zájemce o Vaši nabídku obrátit ?

Po celé České i Slovenské republice máme téměř čtyři stovky prodejců.

O naší vzorkové prodejně ve Zdicích jsem již hovořil a každému doporučuji se podívat na naše webové stránky www.motosp.cz. Zde je k dispozici nejen aktuální adresář našich vybraných prodejců, ale i kompletní nabízený sortiment a ceníky. Také touto cestou si lze zboží objednat a my ho prakticky ihned zašleme na dobírku.

Tým autoindex.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -