Výměna pneumatik a disků - zima pomalu končí...

Články
24.12.2008

F T G

Výměna pneumatik a disků - zima pomalu končí...

Mezi důležité sezónní úkony každého motoristy bezesporu patří správná volba kvalitních pneumatik, které jsou zárukou bezpečnosti silničního provozu. Nejen o tom jsme si povídali s Milanem Gutterem ze společnosti DMCompany s.r.o., která u nás provozuje síť internetových obchodů s důmyslným systémem vyhledávání jednotlivých typů litých kol a pneumatik.

Hned na úvod se Vás zeptám na často kladenou otázku. Kdy by řidiči měli provést výměnu zimních pneumatik za letní?

Obecně se doporučuje provést výměnu v období, kdy se teploty dlouhodobě pohybují nad +7 °C. Zimní pláště se totiž v těchto podmínkách více opotřebovávají, zhoršují jízdní vlastnosti automobilu a v neposlední řadě také zvyšují spotřebu pohonných hmot.

Doporučil by jste motoristům nákup použitých pneumatik a s ním úzce související finanční úsporu?

Mnoho lidí takto činí, já jsem však přesvědčen, že je vzniklá peněžní úspora pouze dočasná. U většiny použitých kusů navíc existuje značné riziko narušení materiálu například z důvodů nehody. Za tento chybný nákup se bohužel často platí i životem, tuto skutečnost tak rozhodně nelze podceňovat. Zmínit bychom také měli zákonnou minimální hloubku vzorku, která je legislativně stanovená na 1,6 milimetrů.

Roste počet motoristů, kteří vyměňují celá kola, jaký je Váš názor na tento způsob?

Máte pravdu, mnozí zjistili, že pravidelné přezouvání je nepraktické a za určitých okolností může dokonce snižovat kvalitu konstrukce pláště. Současným trendem se stává používání dvou sad kol, zákazníci také stále častěji volí efektních disky z lehkých slitin a to i pro zimní období. Materiály používané při výrobě litých kol jsou dnes již na takové úrovni, že jim zimní podmínky rozhodně nevadí.

Jak dlouho již podnikáte v této oblasti a co můžete zákazníkům nabídnout?

Naše společnost získává zkušenosti již 11 let a poslední tři roky se intenzivně věnuje on-line prodeji litých kol a pneumatik. Málokdo má dnes možnost trávit volný čas výběrem autopříslušenství přímo v terénu, výběr tohoto sortimentu na internetu se tak čím dál tím více stává běžným způsobem nakupování.

Jaká je u Vás možnost výběru a nakupování právě tohoto zboží?

Na našich doménách (www.elektrony.cz, www.litakola.cz, www.pneu.cz, www.gumy.cz) zákazník nalezne speciální a důkladně promyšlenou aplikaci, která nevyžaduje složité zadávání parametrů krok po kroku, vše je totiž přístupné přímo z hlavní strany. Litá kola lze také vybírat podle vzhledu na ilustračním obrázku přímo na konkrétním modelu automobilu.

Jsou s nákupem on-line spojeny další dodatečně služby případně výhody?

Objednané zboží dodáváme zdarma po celé ČR a navíc poskytujeme i různé slevy a další výhody přímo spojené s touto formou nákupu. Ceny našeho sortimentu pravidelně porovnáváme s konkurencí, což nám zaručuje výborné postavení na trhu.

Děkujeme za rozhovor společnosti

DMCompany s.r.o.Sladkovského 3326 00 Plzeň www.elektrony.cz www.pneu.czinfo@elektrony.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -