Emil Frey Select - doporučujeme certifikované vozy se zárukou!

Články
27.09.2018

F T G

Emil Frey Select - doporučujeme certifikované vozy se zárukou!

Změnit tuzemský trh s ojetými vozy k lepšímu to je cílem programu certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select. Svoji premiéru měl sice teprve letos na jaře, ale již po půl roce jeho aktivního působení je zřejmé, že se mu podařilo splnit hlavní úkol – změnit tuzemský trh ojetých vozů k lepšímu. Ve své snaze pokračuje uváděním dalších novinek a inovací, které vždy zcela korespondují s dlouholetou filozofií švýcarských majitelů a jsou orientovány jednoznačně ve prospěch zákazníků.

Švýcarská rodinná firma Emil Frey, která je největším automobilovým prodejcem v Evropě, odstartovala letos v březnu svůj nový certifikovaný program prodeje ojetých vozů se zárukou pod názvem Emil Frey Select v České republice. K dosavadním dlouholetým značkovým programům Citroën Select a Peugeot vyzkoušené vozy tak přibyl silný partner, který má ve své nabídce zhruba 800 vozů všech značek.

Ze spolupráce s Emil Frey Select synergicky profitují oba zmíněné značkové programy a společně díky tomu letos vykazují na trhu ojetých vozů v Česku velmi solidní výkony. Celkem se v rámci těchto tří programů od ledna do srpna prodalo 2196 vozů. Právě to potvrzuje, že obchod s prověřenými a kvalitními ojetými vozy pod křídly Emil Frey Select nabral od uvedení programu velmi rychle dynamický růstový směr.

Prodejní síť tvoří v současnosti čtyři prodejny v Praze. Hlavní je centrum prodeje ojetých vozů v Kolbenově ulici v Praze 9. Další dvě prodejní místa najdeme v provozovnách skupiny Emil Frey v Pekařské ulici na Praze 5 a v Praze 9 na Černém mostě. Nejnovější je provozovna v Car Park Hostivař v Praze 10. Brzy se otevřou další prodejny i v jiných městech. V rámci programu Emil Frey Select jsou ojeté vozy v nabídce rozděleny do tří skupin.

Roční vozy, které tvoří nadpoloviční většinu nabízených automobilů, dále pak kategorie Comfort a Economy. Pro všechny je samozřejmostí před zařazením do prodeje pečlivá technická kontrola s certifikací a minimálně roční celoevropská plnohodnotná záruka a asistence. Každý vůz zařazený do prodeje v rámci Emil Frey Select je zájemcům rovněž k dispozici pro okamžitou testovací jízdu, dalším bonusem je nabídka výkupu stávajícího vozu.

Jako nová značka na trhu ojetých vozů, se Emil Frey Select také intenzivně snaží o zvýšení všeobecného povědomí o programu a jeho produktech. V tomto směru je jednou z jeho nejvýraznějších aktivit exkluzivní partnerství s fotbalovým klubem SK Slavia Praha, jež bylo uzavřeno letos v červenci. Díky velké fanouškovské základně a popularitě fotbalu u nás, se znalost značky Emil Frey Select mezi veřejností velmi rychle rozšířila.

Je to logicky nutný předpoklad k tomu, aby se Emil Frey Select stal záhy přirozenou první volbou každého, kdo uvažuje o výhodné koupi kvalitního ojetého vozu bez rizika a zejména s přístupem, který v Česku nemá svou úrovní a dodržovanými standardy obdoby. Aktuální nabídka programu Emil Frey Select je k dispozici na www.emilfreyselect.cz.

Tým AUTOiNDEX.cz

 

 

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -