Audi A6 - nová zbraň koncernu VW (Ženeva 2004)

Novinky
06.03.2004

F T G

Audi A6 - nová zbraň koncernu VW (Ženeva 2004)

Další generací oblíbeného vozu vyšší střední třídy je nový model A6 německé automobilky Audi. Vzhledově má vůz některé prvky společné s luxusním Audi A8. Zejména přední část představené novinky odpovídá tomuto přirovnání. Přední chladič výrazně koresponduje s modelem A8 vybaveným špičkovým agregátem 6.0 W12. Zadní část se však nese v duchu jisté originality a je specifická právě pro tuto značku.

Vzhledově má vůz některé prvky společné s luxusním Audi A8. Zejména přední část představené novinky odpovídá tomuto přirovnání. Přední chladič výrazně koresponduje s modelem A8 vybaveným špičkovým agregátem 6.0 W12. Zadní část se však nese v duchu jisté originality a je specifická právě pro tuto značku.

Ze začátku bude „ášestka“ v nabídce se čtyřmi motory. Základní pohonnou jednotkou má být zážehový motor o objemu 2,4 V6 s maximálním výkonem 130 kW při 6000/min. Rozhodně zajímavý bude rovněž zážehový agregát ovšem s přímým vstřikem paliva 3,2 V6 FSI (188 kW). Pohon všech čtyř kol quattro bude součástí standardní výbavy modelů s pohonnou jednotkou o objemu 4,2 V8 (246 kW) a dále se vznětovým 3,0 V6 TDI (166 kW). Potencionální zákazníci jistě ocení pneumatické pérování, které se má v dohledné době objevit ve výbavě na přání.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Autoinzerce:
Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -