BestDrive rozšiřuje svoji nabídku

Články
14.02.2012

F T G

BestDrive rozšiřuje svoji nabídku

V minulých letech oblíbený řetězec pneuservisů Barum se v roce 2010 přejmenoval na BestDrive. Tato změna zafungovala natolik dobře, že se značka velmi rychle rozšířila nejen u nás, ale i v dalších zemích jako Polsko, Španělsko a v neposlední řadě ve Švédsku.

Podle slov nového generálního ředitele společnosti Karla Kučery je to zejména přeměna na českou servisní síť BestDrive, která vedle kompletních služeb pneuservisu se bude stále více zaměřovat i na běžný servis a diagnostiku stavu nejdůležitějších částí automobilu. Takzvaný „Servisní semafor“ se soustřeďuje nejen na kontrolu tlumičů a geometrie náprav, ale i seřízení světlometů nebo diagnostiku funkčnosti brzdové soustavy.

„Výzkumy provedené v některých evropských zemích ukázaly, že technický stav vozidla, respektive technická závada vozidla se spolupodílí na cca 15 až 20 % nehod,“ říká Ing. Václav Špička, odborník z Autoklubu ČR. „Jde o závady typu nerovnoměrného působení brzd, nevhodného osvětlení vozidel, stavu pneumatik, stavu podvozkové části a tlumičů, pérování a podobně. Motoristé by si proto měli uvědomit, že servis vozu není jen o nákupu nových dílů, ale také o jejich odborné instalaci“.

Další z novinek, kterou s nadcházející sezónou společnost BestDrive představuje, je kompletní péče o pneumatiky během celého roku. Její součástí je pojištění, které po dobu dvou let kryje riziko poškození či zničení pneumatiky a platí pro všechny nové pneumatiky Continental zakoupené v pneuservisu BestDrive. Ať už jde o poničení klimatickými vlivy, stavem vozovky, anebo o úmyslné poškození vandalem, zákazník, který do servisu přijde s defektní pneumatikou, uhradí za výměnu pouze její opotřebení a nikoli plnou cenu ani služby spojené s výměnou.

Velmi populární službou zejména u firemní klientely, je servis Pick Up a Pick Up Plus, který reaguje na zákaznickou potřebu ušetřit co nejvíce času. Výhodou těchto služeb je to, že zákazník se svým vozem do pneuservisu vůbec nemusí, servis vše vyřídí za něj. Při službě Pick Up je provedena výměna pneumatik přímo u zákazníka, u služby Pick Up Plus proškolený zaměstnanec převeze automobil do servisu, zajistí vše potřebné a automobil už na vyměněných pneumatikách vrací zákazníkovi.

Vzhledem k nedostatku úložných prostor, s nímž se potýkají lidé zejména ve městech, je stále žádanější službou sezónní uskladnění pneumatik přímo v pneuservisu BestDrive. Při převzetí jsou pneumatiky umyty, aby vlivem usazené soli a jiných nečistot nedocházelo k předčasnému stárnutí materiálu, korozi ráfků a tím i snižování jejich jízdních kvalit. Samozřejmostí je komfortní skladování v optimalizovaných prostorách a pojištění uložených pneumatik či disků. Před opětovnou výměnou provedou technici veškerou související přípravu do příjezdu zákazníka, čímž výrazně ušetří jeho čas.

Jednou z posledních novinek sítě BestDrive je služba SMS INFO. Tato služba je automatickým systémem, který hlídá důležité termíny týkající se údržby vozu. Ve stanovený den přijde majiteli SMS zpráva s připomínkou upozorňující např. na nutnost výměny oleje, servis brzd, klimatizace apod. Využitím bezplatné služby lze předejít případným nebezpečím spojeným s nedostatečnou údržbou automobilu a zároveň pokutě, která řidiči hrozí, pokud včas neobnoví svou pravidelnou prohlídku ve stanici technické kontroly. Více informací najdete na www.bestdrive.cz.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -